кадър bTVРедактор: Съпредседателят на ДБ Христо Иванов призова бъдещите депутати на

...
кадър bTVРедактор: Съпредседателят на ДБ Христо Иванов призова бъдещите депутати на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Хайде преди да пратим човек на Луната, нека помогнем повече пенсионери да си оправят зъбите

кадър bTV

Редактор: 

Съпредседателят на Демократична България Христо Иванов прикани бъдещите депутати на Има Такъв Народ да окажат въздействие върху водача си Слави Трифонов и да не се стига до това, препоръчаният от него план през вчерашния ден кабинет да бъде импортиран публично в Народното събрание. „ Нека да се върнем към здравия разсъдък ”, съобщи той в " Лице в лице " по bTV. „ Хората гласоподаваха против това, не можем да сменяме джипката с кабеларката ”, разяснява Христо Иванов.

„ Не се търси поддръжка нито от нас, нито от жителите ”, безапелационен беше той. Според Иванов пправителството на Трифонов е промяна на модела „ Борисов ” с предходни издания на „ сарайския модел ”. Съпредседателят на Демократична България предизвести, че не желае да изгаря всички мостове за разговор с Има Такъв Народ и по тази причина не сподели непосредствено дали ще поддържа това държавно управление. „ Надявам се това предложение да е неточност, не модел ”, изясни той.

„ Хайде преди да пратим човек на Луната, да помогнем повече пенсионери да си оправят зъбите и да отидат на море ”, съобщи Христо Иванов.

„ Не може да е министър председател човек, който не е бил ден на митингите ”, безапелационен беше той. Според него доста хора виждат изменничество в дейностите на Трифонов, а програмата от цели е „ нащипан от оттук-оттам лист с пожелателни неща ”.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР